Salg av Ullmax på Cafe Corner

Husk at du ved å velge Ullmax produkter både får fantastisk gode klær samtidig som du støtter ?Klubben i vårt hjerte?. Du bestemmer selv hvilket lag du ønsker å støtte når du bestiller varene.

Etter flere innbringende sesonger forsøker vi også i år å skaffe klubben og lagene noen gode ekstrainntekter ved hjelp av Ullmax.

Ullmax selger klær som er spesielt velegnet til trening og til kjølige høst og vinterdager. Ullproduktene inneholder merino ull som er kjent for sin gode kvalitet. Det selges også produkter i andre kvaliteter. Størrelsene varierer fra 100 cm (ca. 3 år) til XXL, med andre ord, noe for enhver smak og fasong. Ullmax produktene er konkurransedyktige både på kvalitet og pris. Overskuddet på 30% deles 50/50 mellom klubb og lag.

Det kan nevnes at det i sortimentet er mange myke og gode klær til små barn og varme og kløfrie ullklær til våre treningsvillige barn og ungdommer,

Ullmax har strømper i mange gode kvaliteter og det kan også nevnes at de selger reflexvester med glidelås som gir en god passform og som gjør oss meget synlige i vintermørket.

Husk at du ved å velge Ullmax produkter både får fantastisk gode klær samtidig som du støtter “Klubben i vårt hjerte”. Du bestemmer selv hvilket lag du ønsker å støtte når du bestiller varene.

På vegne av

salgskomiteen, VELKOMMEN:-)